Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

QUÈTXUP CASOLÀ

QUÈTXUP CASOLÀ

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

60 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Posem la ceba, l’api i l’all en una cassola amb un raig d’oli i ho sofregim remenant uns 15 minuts a foc mitjà. Hi afegim les espècies i la sal, ho cuinem uns minuts i hi afegim els tomàquets i l’aigua. Continuem la cocció fins que la salsa es redueixi a la meitat. Ho triturem amb la batedora o Turmix i ho passem per un colador xinès i col·loquem la salsa en una cassola amb el vinagre i el sucre, i ho cuinem a foc fluix fins a aconseguir la textura de quètxup.

NECESSITAREM:

  • 20 g de ceba trossejada
  • 15 g d’api trossejat
  • 0'5 gra d’all pelat i picat
  • Oli d'oliva
  • 0'25 culleradeta de canyella
  • 1 pessic de clau mòlt
  • 1 pessic de pebre negre
  • 1 pessic de nou moscada
  • 0'25 culleradeta de sal
  • 100 g de tomàquets madurs trossejats
  • 100 g de tomàquet al natural
  • 80 ml d’aigua
  • 40 ml vinagre de poma
  • 20 g sucre morè

ET RECOMANEM

Guardem el quètxup calent en pots de vidre, els tapem i els posem cap per avall. Els deixem refredar i els guardem a la nevera.