#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / hivern / tardor / tardornova

QUINOA A LA CASSOLA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 40 g de ceba

 Oli d’oliva

 50 g de carbassa

 40 g de bacó

 0.5 culleradeta de mostassa antiga o 1/4 de Dijon

 50 g de quinoa

 130 ml de brou de verdures o aigua

 

 


COM HO FEM?

 

Piquem la ceba a daus i la saltem amb oli d’oliva a foc viu. Pelem la carbassa i la tallem a daus. Piquem el bacó a tires fines. Quan la ceba comenci a agafar color, hi afegim els daus de carbassa i el bacó, i ho cuinem tot fins que es dauri. Llavors hi afegim la mostassa, la quinoa, la sal, el romaní i el líquid calent. Un cop comenci a bullir, ho cuinem a foc fluix fins que s’absorbeixi el líquid.

 

ET RECOMANEM

Podem fer el mateix amb arròs.