Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

SALSA DE TOMÀQUET I ALL TORRAT

SALSA DE TOMÀQUET I ALL TORRAT

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

40 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Escaldem els tomàquets en aigua bullint 15 segons, els refredem de seguida amb aigua i gel, els pelem i els tallem a daus. Tallem els alls a làmines regulars i els daurem a foc suau en oli d’oliva, fins que agafin un color marró clar. Després hi afegim els tomàquets trossejats i ho cuinem tot uns 25-30 minuts a foc fluix. Hi afegim les fulles d’alfàbrega picades i ho salpebrem.

NECESSITAREM:

  • 3 tomàquets
  • 3 gra d’all
  • Oli d’oliva
  • 3 fulles d’alfàbrega
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

Ideal per acompanyar els nyoqui de patata, o qualsevol pasta. Quan escaldem els tomàquets, si hem de fer-ne molts, és convenient ficar-ne només 3 o 4 a l’aigua cada vegada perquè no es refredi i deixi de bullir.