Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

SOPA D'ALL

SOPA D'ALL

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

25 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Posem el pebrot sec en remull durant 10 minuts en aigua bullint. Enrossim el pa en una cassola amb oli d’oliva i el reservem. Piquem l’all molt fi i l’enrossim a la mateixa cassola amb oli. Després hi afegim el pebrot verd tallat molt fi i ho cuinem una estona. Traiem la polpa dels pebrots secs o nyores. Afegim a la cassola el pa torrat, la polpa del pebrot i el brou a poc a poc, aixafant el conjunt amb una escumadora. Finalment, afegim l’ou a la cassola perquè qualli damunt de la sopa i hi afegim també una mica de julivert picat.

NECESSITAREM:

  • 0'5 pebrot sec (o 1 nyora)
  • 1 llesca de pa d’uns 60 g
  • Oli d’oliva
  • 1 gra d'all
  • 50 g de pebrot verd
  • 150 ml de brou (de carn; pollastre; verdures)
  • 1 ou
  • Julivert

ET RECOMANEM

També ho podem fer aprofitant pa sec. En aquest cas, hem d’anar amb compte que no es cremi quan el fregim.