#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / sopa / vegetal / tardor / hivern / cullera /

SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 50 g de ceba picada

 0.25 culleradeta de gingebre ratllat

 0.5 cullerada d'oli

 30 g de patata pelada i tallada a daus

 30 g de tomàquet pelat i tallat a daus

 0.5 culleradeta de curri

 0.5 cullerada de coco ratllat

 150 ml d’aigua o brou

 60 g de llenties cuites

 Sal

 Unes gotes de suc de llima o llimona

 1 culleradeta de coriandre fresc picat (opcional)

 

 


COM HO FEM?

 

Sofregim la ceba amb el gingebre i l’oli a foc mitjà, remenant fins que estigui transparent. Hi afegim la patata, els tomàquets, el curri, el coco, i ho cuinem durant uns minuts. Hi afegim el brou i ho deixem bullir fins que les patates estiguin toves. Hi afegim les llenties i continuem la cocció durant 5 minuts per integrar els gustos. Acabem posant-hi una mica de sal, el suc de llima o llimona i ho servim amb el coriandre picat per damunt.

 

ET RECOMANEM

Per acompanyar aquesta sopa, podem fer una truita, tallar-la a tires fines i servir-la dins.