Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

Una recepta de:

Gonzalo Martínez

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

30 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Sofregim la ceba amb el gingebre i l’oli a foc mitjà, remenant fins que estigui transparent. Hi afegim la patata, els tomàquets, el curri, el coco, i ho cuinem durant uns minuts. Hi afegim el brou i ho deixem bullir fins que les patates estiguin toves. Hi afegim les llenties i continuem la cocció durant 5 minuts per integrar els gustos. Acabem posant-hi una mica de sal, el suc de llima o llimona i ho servim amb el coriandre picat per damunt.

NECESSITAREM:

  • 50 g de ceba picada
  • 0'25 culleradeta de gingebre ratllat
  • 0'5 cullerada d'oli
  • 30 g de patata pelada i tallada a daus
  • 30 g de tomàquet pelat i tallat a daus
  • 0'5 culleradeta de curri
  • 0'5 cullerada de coco ratllat
  • 150 ml d’aigua o brou
  • 60 g de llenties cuites
  • Sal
  • Unes gotes de suc de llima o llimona
  • 1 culleradeta de coriandre fresc picat (opcional)

ET RECOMANEM

Per acompanyar aquesta sopa, podem fer una truita, tallar-la a tires fines i servir-la dins.