#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / acompanyament / anual /

TÀRTAR DE FUET

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 80 g de fuet

 15 g de pa

 0.5 cullerada d’oli d’oliva

 Un pessic d’orenga

 Pebre

 0.5 tomàquet

 

 


COM HO FEM?

 

Preescalfem el forn a 180 °C. Pelem el fuet i trinxem la carn molt petita. Tallem el pa a daus petits i els barregem amb l’oli d’oliva, l’orenga i el pebre. Posem els daus al forn durant 10-12 minuts fins que es daurin. Tallem el tomàquet a daus i l’amanim amb l’oli d’oliva verge extra. Muntem un timbal de fuet amb un motlle. Posem a sobre el tomàquet i el pa torrat.

 

ET RECOMANEM

Per pelar fàcilment el fuet, podem posar-lo en remull 5-8 minuts en aigua freda. També podem preparar aquest plat amb restes de xoriço, llonganissa o pernil salat.