Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

15 minuts

Racions:

4

COM HO FEM?

Rentem el carbassó i el tallem per la meitat transversalment. Tallem cada meitat a làmines d’un centímetre i després a tires d’un centímetre. Escalfem l’oli. Barregem la farina amb la Maizena i el llevat. Batem l’ou, l’afegim a la farina i comencem a remenar afegint-hi aigua. Passem els trossos de carbassó per la massa i els fregim sense daurar. Traiem els carbassons i els col·loquem a sobre de paper de cuina. Han de quedar cruixents, però no gaire daurats. Repetim el mateix procediment amb les cues de gamba. Ho servim amb la salsa de soja.

NECESSITAREM:

  • 1 carbassó
  • Oli per fregir
  • 50 g de farina
  • 50 g de Maizena
  • 2 g culleradetes de llevat en pols
  • 1 ou batut
  • 200 ml d'aigua gelada
  • 16 cues de gamba netes
  • Salsa de soja

ET RECOMANEM

Perquè l’aigua estigui molt freda, la podem mantenir amb gel fins a l’últim moment. També podem fer tempura d’altres verdures, com pastanaga o pebrot, o peixos. Podem acompanyar-ho amb una amanida verda.