#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / hivern /

TRINXAT DE VERDURES AMB BOLETS

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 70 g de patates

 70 g de verdura cuita

 1 tall de cansalada

 Oli d’oliva

 0.5 gra d’all laminat

 50 g de bolets silvestres frescos i nets

 Sal

 

 


COM HO FEM?

 

Pelem i tallem les patates a trossos regulars. Les bullim amb aigua i sal fins que estiguin toves. Escorrem les patates, hi afegim la verdura i ho trinxem tot fins a esmicolar-ho. Daurem la cansalada amb oli per tots dos costats i la reservem. Netegem els bolets i els tallem a trossos. Amb el mateix oli de la cansalada, daurem l’all a foc fort i hi afegim de seguida els bolets. Els saltem remenant durant un parell de minuts. Tot seguit hi afegim la verdura i ho sofregim tot. Ho servim amb la cansalada al damunt.

 

ET RECOMANEM

Per a una presentació més atractiva, podem col·locar el trinxat en un motlle rodó a sobre de la paella amb una mica d’oli i daurar-lo per les dues bandes. Ha de ser una paella antiadherent.