Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

VINAGRETA DE PASTANAGA

VINAGRETA DE PASTANAGA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

8 minuts

Racions:

2

COM HO FEM?

Pelem la pastanaga, la ceba, l’all i el gingebre. Els triturem amb la resta d’ingredients.

NECESSITAREM:

  • 30 g de pastanaga
  • 10 g de ceba
  • 0'25 gra d’all
  • 5 g de gingebre
  • 1 cullerada d’oli de sèsam
  • 1 cullerada de vinagre d'arròs o de poma
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 4 cullerades d’oli de girasol

ET RECOMANEM

Per condimentar qualsevol amanida. És especialment bona per a una amanida d’arròs integral, tonyina, alvocat, cogombrets i brots de soja o alfals. També pot acompanyar un peix a la planxa o a la brasa.