Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

Una recepta de:

Gonzalo Martínez

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

15 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem la ceba i el pebrot a daus petits i els reservem. Pelem la poma, la tallem a daus i la mullem amb unes gotes de suc de llimona. Tallem el pernil a trossos petits. Barregem els cigrons amb la resta d’ingredients. Per a la vinagreta, escalfem una cullerada de l’oli i hi enrossim l’all a foc suau fins que estigui de color marró clar. El retirem del foc i hi afegim la resta de l’oli, el vinagre, la sal i el romaní. Triturem la vinagreta al Turmix i la barregem amb l’amanida. Acabem posant-hi sèsam torrat per sobre.

NECESSITAREM:

  • 15 g de ceba vermella
  • 15 g de pebrot vermell
  • 40 g de poma
  • Unes gotes de suc de llimona
  • 20 g de pernil salat
  • 100 g de cigrons cuits
  • Sèsam torrat i aixafat en morter

Per fer la vinagreta d’alls torrats:

  • 40 ml d’oli d’oliva
  • 1 gra d’all filetejat
  • 10 ml de vinagre
  • Sal
  • Romaní fresc (opcional)

ET RECOMANEM

Podem fer aquesta amanida amb qualsevol llegum cuit. Si no ens agrada l’all, podem fer la vinagreta sense.