Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

PERES AL VI

PERES AL VI

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

45 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Pelem la pell de la llimona. Pelem les peres i les posem en un cassó amb el vi, la mel, el sucre, la pell i el suc de llimona, el pebre blanc, el coriandre i la nou moscada. Fem que trenqui el bull i després afluixem el foc. Ho deixem coure a foc suau durant 30 minuts. Retirem les peres, colem el suc de la cocció i el reduïm a foc mitjà fins que obtinguem un almívar.

NECESSITAREM:

  • 1 pera
  • 0'25 llimona
  • 125 ml de vi negre criança
  • 12 g de mel
  • 17 g de sucre
  • 3 grans de pebre blanc
  • 8 grans de coriandre
  • 1 pessic de nou moscada

ET RECOMANEM

Ho podem servir amb gelat de vainilla.