#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / vegetal / tapa / anual /

«QUESADILLAS» DE VERDURES

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 0.5 ceba

 0.25 pebrot vermell

 Oli d’oliva

 Sal

 Pebre

 50 g de formatge

 1 "tortilla" de blat

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem les verdures a la juliana (a tires fines) i les enrossim a foc fort amb oli d’oliva. Les assaonem i les reservem. Ratllem el formatge. Posem les verdures a sobre de la «tortilla» cobrint-ne la meitat, hi afegim el formatge ratllat al damunt i tanquem la «quesadilla«. La daurem per tots dos costats en una paella amb una mica d’oli a foc mitjà.

 

ET RECOMANEM

Podem acompanyar la «quesadilla» amb una amanida de tomàquet, alvocat i coriandre amb oli d’oliva, sal i llimona.