BROQUETES DE RAP, BACÓ I TOMÀQUETS CIREROL AMB REDUCCIÓ BALSÀMICA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de rap net
Sal
35 g de bacó en rodanxes
60 g de tomàquets cirerol
2 pals de broqueta
Oli d'oliva
1 culleradeta de cibulet picat
Per fer la reducció balsàmica
20 ml de vinagre balsàmic
5 g de sucre
COM HO FEM?
Tallem els lloms de rap a daus i els salem. Tallem cada rodanxa de bacó per la meitat longitudinal i després transversal.
Emboliquem els trossos de rap amb el bacó i muntem les broquetes intercalant trossos de rap amb bacó i tomàquets cirerol. Posem el vinagre en una paella amb el sucre i el deixem coure fins a obtenir un almívar espès.
Daurem les broquetes en una paella amb oli d’oliva i acabem la cocció al forn. Les servim amb la reducció per damunt i el cibulet picat.
ET RECOMANEM
Podem acompanyar aquestes broquetes amb un puré de patates o de moniato.