EMPANADES ARGENTINES
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
1 ou
100 g carn picada de vedella
50 g de tomàquet fregit
0.5 ceba picada
0.5 pebrot vermell picat
1 gra d’all picat
0.5 culleradeta d’orenga
0.5 culleradeta de pebre vermell
Oli d’oliva
0.25 culleradeta de comí
Sal
Pebre
6 crestes
COM HO FEM?
Bullim l’ou 8 minuts, el pelem i el piquem. Barregem la carn amb el tomàquet. Fregim la ceba amb el pebrot i l’all en oli fins que enrosseixin. Hi afegim la carn i les espècies, ho remenem bé i ho deixem coure fins que s’espesseixi. Hi afegim l’ou dur picat. Escalfem el forn al màxim. Repartim una cullerada de farciment en cada cresta d’empanada, pintem la vora amb aigua i la tanquem, procurant que no hi quedi aire a l’interior. Ho cuinem al forn fins que es dauri, uns 10 minuts.
ET RECOMANEM
Perquè no quedin grumolls de carn, és important barrejar la carn amb el tomàquet fregit abans de posar-ho a la cassola. Podem pintar les empanades amb ou perquè quedin ben daurades.