
NECESSITAREM
 100 g formatge de cabra
 100 g formatge de cabra
 50 ml nata líquida
 50 ml nata líquida
 Fulles de julivert
 Fulles de julivert
 Menta
 Menta
 Porradell
 Porradell
 Alfàbrega
 Alfàbrega
 1 pebrot vermell
 1 pebrot vermell
 1 oli d'oliva
 1 oli d'oliva
 pebrot verd
 pebrot verd
COM HO FEM?
Comencem per la crema de formatge a les herbes: Fem fondre el formatge de cabra amb la nata. Fora del foc, i quan no estigui tan calent, afegim les herbes aromàtiques i barregem bé. Fem la crema de pebrot: escalivem el pebrot, el pelem, retirem les llavors i el triturem amb oli d’oliva. Fem un picadillo amb pebrot verd, tomàquet i pa torrat a dauets.
ET RECOMANEM
Ho podem fer amb restes de pebrot escalivat i amb trossets de formatge de cabra que no siguin bonics per presentar a taula. El picadillo pot ser d’altres verdures, restes que tinguem a la nevera.

