#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / segon / tàper / anual /

CRESTES D’ESPINACS A LA CATALANA I FETA

Marga Pradas - L'Hora del Tàper- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 16 oblees de crestes preparades

 1 gra d'all

 15 g de pinyons

 15 g de panses de corint

 200 g d'espinacs congelats en forma de daus petits

 50 g de formatge feta

 

 


COM HO FEM?

 

En una paella amb oli calent sofregim la dent d’all trinxada, amb els pinyons i les panses. Quan estiguin daurats hi afegim els espinacs. Deixem coure durant 8-10 minuts fins que estiguin cuits. Salem al gust. Deixem refredar. Afegim el formatge feta trinxat i barregem. Farcim les oblees de crestes. Tanquem i premem les vores amb una forquilla. Posem les crestes en una plata apta per anar al forn coberta amb paper de forn. Pintem les crestes amb un ou batut. Posem la safata al forn, preescalfat a 180ºC, i coem durant 15 minuts, aproximadament, fins que estiguin daurades.

 

ET RECOMANEM

Les crestes són una recepta que ens permet reaprofitar restes de verdures amb una mica de tonyina i ou dur, de carn, etc. Les crestes fetes al forn són més lleugeres que si les fregim, però fregides tampoc no les hem d’oblidar. Si les fregim, no les hem de pintar amb ou. Si les crestes són per emportar o guardar, deixem-les primer refredar abans de posar-les en un tàper. Podem congelar les crestes, però fem-ho abans de pintar-les amb ou; per fer-les servir, fregim-les sense descongelar en oli molt calent.