#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

Primer / Segon / Tàper / Primavera / Estiu

MACARRONS AMB CARN A LA BRASA

@elenadomingo


NECESSITAREM




 Macarrons

 Ceba

 Carn a la brasa (de les sobres de la calçotada)

 Tomàquet triturat

 Formatge ratllat

 Sal

 Pebre

 Llorer

 Oli

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem la carn que ens ha sobrat de la calçotada o de la costellada a trossets ben petits. En una paella amb un raig d’oli, sofregim la ceba que haurem tallat a trossets ben petits, afegim una fulla de llorer. Quan sigui ben rossa afegim la carn i la saltegem. Afegim el tomàquet triturat i el salpebrem. Quan sigui cuit ho retirem del foc. En una olla amb aigua abundant, coem els macarrons, seguint les indicacions del fabricant. Quan siguin cuits, els colem i els passem per sota el raig d’aigua freda. Barregem la salsa amb els macarrons ben escorreguts. Ho cobrim amb formatge ratllat d’un tros que ens quedi a la nevera. Abans de menjar, podem posar-ho 5 minuts al gratinador.

 

ET RECOMANEM

Aprofitem els tomàquets madurs per fer la salsa, també queda molt bo afegir al sofregit un trosset de pebrot que tinguem a la nevera. Qualsevol tipus de carn és bona per aquest plat.