#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / estiu / vegetal /

«RISOTTO» INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 50 g d'arròs integral

 100 ml d’aigua freda

 10 g d'espinacs

 40 g de tofu

 Oli d’oliva

 150 g de ceba tallada a daus

 

 


COM HO FEM?

 

Col·loquem l’arròs integral en una olla amb l’aigua i ho coem tapat a foc lent fins que s’absorbeixi l’aigua, uns 35 minuts. Deixem l’’alga «wakame» en aigua calenta durant 10 minuts. Tallem el tofu a rodanxes i el daurem amb oli molt calent per ambdós costats, el retirem, el tallem a daus i el reservem.
Sofregim la ceba amb un raig d’oli a foc mitjà, remenant-ho fins que quedi daurat. Afegim l’all, l’alga wakame i l’alga nori, i ho coem uns minuts més. Afegim el tofu tallat a daus i ho barregem amb la salsa de soja i el tahini. Remenem-ho tot i servim el plat amb les pipes al damunt.

 

ET RECOMANEM

Aquest «risotto» pot combinar molt bé amb un peix o gambes a la planxa.