#RESIDUZERO

En aquests moments no hi ha
activitats previstes

Exposició

Som gent de profit

L’exposició és itinerant i s’ha concebut a partir de dades impactants sobre el malbaratament alimentari a Catalunya. Constituïda de 14 plafons s’ha recreat un espai quotidià, proper a la gent, com la cuina d’una llar, d’una escola o d’un restaurant, on pot tenir lloc el malbaratament alimentari.

Tant en el disseny com en la producció, s’han tingut en compte criteris d’accessibilitat a fi de crear una exposició que s’ajusti a les necessitats dels diferents grups de població.

Hi ha cinc àmbits on s’expliquen els continguts a través de textos, imatges, pictogrames i elements interactius: Títol i crèdits (2 plafons); Aprofitem o malbaratem? (2 plafons); Llençar el menjar surt car! (3 plafons); Per una actitud de profit (5 plafons); Consells de profit (2 plafons).

Acompanya l’exposició una activitat educativa amb dos personatges: l’Apro i la Fita, que engrescaran els participants a començar el taller. Seguint l’ordre dels continguts proposats, i per facilitar l’activitat, es vincula cada plafó a una de les fases del taller.

Aquest taller es dirigeix a tot tipus de públic: adults, joves i també infants, per als quals s’han adaptat algunes
de les activitats. El taller complet té una durada de 50 minuts.

Exclusiu per a institucions.

Objectius

Conscienciar sobre el malbaratament alimentari d’una forma diferent i divertida, per tal de promoure i difondre les bones pràctiques i donar a conèixer les conseqüències socials i mediambientals del malbaratament.

Sol·licitud de l’exposició