ESPECTACLE DE MÀGIA "LA

NEVERA DE PROFIT"

La Nevera de Profit és un taller-espectacle per a tots els públics que inclou màgia i humor, amb la intenció d’educar contra el malbaratament alimentari d’una manera diferent. Un xef mag dinamitza l’activitat i es realitza en espais oberts, ideal per fer-lo en actes populars on se sensibilitzi sobre l’aprofitament dels aliments.

No necessita cap equipament addicional i té una durada de 20 minuts (es poden fer fins a quatre espectacles en sessions de dues hores de durada).

OBJECTIUS

 

Conscienciar sobre el malbaratament alimentari d’una forma diferent i divertida, per tal de promoure i difondre les bones pràctiques i donar a conèixer les conseqüències socials i mediambientals del malbaratament.

CALENDARI PROPERES ACTUACIONS

 

📍35ª Diada de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar

Dissabte 12 d’octubre de 2019, a la Confraria de Pescadors. De 18:30 h a 20:30 h. Per a més informació, clica aquí

 

📍«Del Mercat al Plat» al Mercat de la Sagrada Família de Barcelona

Dissabte 19 d’octubre de 2019, a l’Aula Ambiental del Mercat de la Sagrada Família. Passis durant tot el matí cada 30 minuts. A partir de les 10 h.

 

📍4ª edició del Cómo Como Festival a Barcelona

Dissabte 26 d’octubre de 2019, al Campus de la Ciutadella de la UPF (Psg Trias Fargas 25-27, Barcelona). De 10 a 22 h. Per a més informació, clica aquí

 

📍Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

Dissabte 9 de novembre de 2019, a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Passis de l’espectacle: de 18:30 a 20:30 h. Per a més informació, clica aquí

SOL·LICITA L’ESPECTACLE

 

Omple aquest formulari per sol·licitar l’espectacle «La Nevera de Profit».