Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

"COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

50 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Escalfem el forn a 220 °C i hi fiquem el pebrot, damunt d’una safata. L’escalivem 30 minuts o fins que la pell estigui cremada. Escalfem el brou amb la nata, l’all i la farigola, i ho deixem infusionar 10 minuts. Retirem la farigola. Pelem el pebrot, retirem les llavors i reservem el suc o aigua que treu. Triturem el pebrot amb el líquid i ho salem.

NECESSITAREM:

  • 50 g de pebrot vermell
  • 50 ml de brou de verdura o pollastre
  • 10 ml de nata de cuina
  • 1 gra d’all picat
  • 0'25 branca de farigola
  • Sal

ET RECOMANEM

Podem aprofitar un pot obert de pebrots del piquillo per fer aquest culis. Combina molt bé amb salmó, carns i verdures a la planxa. També el podem servir amb ous escalfats. Un coulis és un puré de textura molt fina i força líquid.