Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

MACARRONS AMB BOLETS I FORMATGE

MACARRONS AMB BOLETS I FORMATGE

Una recepta de:

Ada Parellada - Semproniana

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

40 minuts

Racions:

4

COM HO FEM?

Fem una incisió en la base dels tomàquets i els escaldem en aigua bullint, 30 segons. Els pelem, retirem les llavors i els tallem a daus petits. A foc mig, saltem la ceba tallada a làmines, en una paella amb un raig d’oli. Afegim els alls tendres i els bolets, nets i tallats a trossos, l’orenga i el pernil. SAltem, a foc mig, fins que els bolets hagin perdut tota l’aigua. Afegim el tomàquet i continuem sacsejant la paella amb determinació. Bullim els macarrons en abundant aigua amb sal, uns deu minuts, els colem i els passem a la paella. Donem un parell de voltes, sacsegem i afegim el formatge parmesà.

NECESSITAREM:

  • 400 g de macarrons
  • 2 cebes tendres
  • 2 tomàquets
  • 2 alls tendres
  • 400 g de bolets frescos de temporada (o de xampinyons o gírgoles)
  • 200 g de pernil a dauets
  • 50 g de formatge parmesà
  • Orenga
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

ET RECOMANEM