Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

"PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem 1 tros de paper de 15 _ 30 cm. Dobleguem el paper per la meitat de manera que quedi un quadrat de 15 cm. Desdobleguem el paper. Tallem el plàtan a rodanxes i el posem al mig d’una de les meitats del paper. Distribuïm per sobre el sucre, la mantega a trossets, canyella, pell i unes gotes de llimona. Barregem la farina amb l’aigua per fer un engrut i pintem el paper al voltant del plàtan perquè quedi enganxat. Tanquem el paper com una cresta i el coem al microones 1 minut i mig o al forn uns 8 minuts. Obrim la papillota i ho servim amb el paper en un plat.

NECESSITAREM:

  • 1 plàtan
  • Paper de forn
  • 5 g de sucre morè
  • 5 g de mantega
  • Un pessic de canyella
  • Unes gotes de suc de llimona
  • 0'25 de culleradeta de pell de llimona
  • 1 culleradeta de farina
  • 1 culleradeta d’aigua

ET RECOMANEM

Podem acompanyar-ho amb una bola de gelat de vainilla per sobre.