Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

POLLASTRE AMB POMA

POLLASTRE AMB POMA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

0 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Salem el pollastre i l’enrossim en una paella amb oli d’oliva per totes dues bandes. El reservem. A la mateixa paella, cuinem la ceba amb oli a foc fluix, fins que es caramel·litzi (color daurat que esdevé de la transformació del sucre propi de la ceba), hi afegim l’all i la poma, ho barregem tot bé i ho posem damunt del pollastre per acabar la cocció. Ho deixem coure, tapat, durant 10 minuts. Retirem el pollastre, el condimentem amb sal, espècies i vinagre. Triturem la resta al Turmix. Servim el pollastre amb el puré de poma.

NECESSITAREM:

  • 1 cuixa de pollastre desossada (guardem l’os per fer brou)
  • 0'5 ceba picada
  • 0'5 gra d’all picat
  • 1 poma Granny Smith o Golden pelada i tallada a daus
  • Oli d’oliva
  • 0'25 culleradeta de curri
  • 0'25 culleradeta de canyella
  • 0'5 culleradeta de vinagre de poma

ET RECOMANEM

Podem preparar el mateix plat amb secret de porc.