Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

TORRADES DE SANTA TERESA

TORRADES DE SANTA TERESA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

30 minuts

Racions:

2

COM HO FEM?

Batem l’ou amb la llet i el sucre. Remullem les llesques de pa amb la barreja anterior uns segons per cada banda, i les deixem en una plata, ben apilades, perquè s’acabi de distribuir el líquid de manera homogènia. Per a l’almívar, barregem l’aigua, el sucre i la vainilla en una cassola i quan trenqui el bull ho deixem coure durant uns 10 minuts. Ens ha de quedar un almívar força espès. Hi afegim la canyella i ho remenem tot. Escalfem l’oli a 170 °C i fregim les torrades de Santa Teresa fins que estiguin rosses. Les posem en una safata de vores altes i les ruixem amb l’almívar a mesura que les anem traient del foc.

NECESSITAREM:

  • 1 ou
  • 2 cullerades de llet
  • 0'5 cullerada de sucre morè
  • 4 llesques de pa vell d’un centímetre d’espessor
  • Oli de gira-sol per fregir

Per fer l'almívar

  • 150 ml d’aigua
  • 150 g de sucre morè
  • 0'25 vaina de vainilla
  • 0'5 culleradeta de canyella

ET RECOMANEM

Si fem més quantitat d’almívar, el temps de cocció serà més llarg. Podem acompanyar les torrades de Santa Teresa amb gelat de vainilla o llet merengada.