
ALBERGÍNIES AGRIDOLCES
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
0.5 albergínia
Sal grossa
1 gra d'all picat
0.5 ceba picada
40 ml d’oli d'oliva
0.5 culleradeta de comí en pols
0.25 cullerada de pebre vermell
0.25 cullerada de sucre morè
1 tomàquet pelat i tallat a daus
Suc de llimona
0.5 cullerada de julivert picat
COM HO FEM?
Tallem les albergínies a daus, les salem amb una mica de sal grossa i les deixem reposar mitja hora. Escalfem el forn a 180 °C. Esbandim les albergínies i les barregem bé amb l’all, la ceba, l’oli d’oliva, el comí, el pebre vermell, el sucre i el tomàquet. Les cuinem al forn cobertes amb una tapa o paper d’alumini durant 40 minuts o fins que s’estovin. Les deixem refredar. Hi afegim la llimona i el julivert. Les rectifiquem de sal, si cal.
ET RECOMANEM
Aquesta preparació ens la podem menjar amb una amanida, amb torrades, o com una tapa.