#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

acompanyament / estiu / tardor / vegetal / tàper / fred / vegetal /

ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 0.5 albergínia

 Sal grossa

 1 gra d'all picat

 0.5 ceba picada

 40 ml d’oli d'oliva

 0.5 culleradeta de comí en pols

 0.25 cullerada de pebre vermell

 0.25 cullerada de sucre morè

 1 tomàquet pelat i tallat a daus

 Suc de llimona

 0.5 cullerada de julivert picat

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem les albergínies a daus, les salem amb una mica de sal grossa i les deixem reposar mitja hora. Escalfem el forn a 180 °C. Esbandim les albergínies i les barregem bé amb l’all, la ceba, l’oli d’oliva, el comí, el pebre vermell, el sucre i el tomàquet. Les cuinem al forn cobertes amb una tapa o paper d’alumini durant 40 minuts o fins que s’estovin. Les deixem refredar. Hi afegim la llimona i el julivert. Les rectifiquem de sal, si cal.

 

ET RECOMANEM

Aquesta preparació ens la podem menjar amb una amanida, amb torrades, o com una tapa.