#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / fred / anual / dolç / tardor / hivern /

ALMÍVAR DE TARONJA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 60 ml de suc de taronja

 15 g de sucre

 

 


COM HO FEM?

 

Posem els ingredients en una cassola ampla, a foc molt fluix, i esperem que es redueixi 1/6 part, sense bullir.

 

ET RECOMANEM

És important que la cassola on farem aquesta preparació sigui ampla per tenir més superfície d’evaporació. Si fem bullir l’almívar, pot tenir un regust amargant. Per evitar-ho, si tenim fogó, el posem al mínim, gairebé a punt de tancar el gas, just abans de tancar-lo tindrem una flama molt petita. Una altra opció és utilitzar un difusor de calor i foc mínim, o posar la cassola a sobre d’una planxa. Amb inducció o vitroceràmica és més senzill, ho posem a potència 1. Aquest almívar va molt bé a sobre de gelats i per acompanyar postres de xocolata, així com formatges curats.