#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

amanida / entrant / primer / tàper / vegetal / fred / anual /

AMANIDA DE CUSCÚS AMB MANGO I ALFÀBREGA

Ada Parellada - Semproniana- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 200 g de cuscús precuit

 1 mango

 Unes quantes fulles de menta fresca

 20 g de panses

 150 ml d’oli d’oliva

 Sal

 Pebre

 

 


COM HO FEM?

 

Estirem el cuscús en una safata i el ruixem amb un bon raig d’oli i una mica de sal. Fem bullir el doble d’aigua que de cuscús i aprofitem l’aigua bullint per escaldar les fulles de menta, només uns segons. Les traiem de l’aigua bullint i les assequem bé amb un paper de cuina. Les triturem amb l’oli d’oliva i hi afegim una mica de sal. L’aboquem sobre el cuscús. Esperem que l’absorbeixi (un parell de minuts) i el separem amb l’ajut d’una forquilla. Amanim amb l’oli de menta. Pelem i tallem el mango a dauets petits. El barregem amb el cuscús, així com les panses. Ja el tindrem a punt per menjar.