BESCUIT D’AMETLLES
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
1 ou
100 g de sucre
145 g de farina
4 g de llevat en pols
12 g de mantega a temperatura ambient
45 g d'ametlles torrades i pelades
COM HO FEM?
Per a 3 o 4 racions: escalfem el forn a 180 °C. Batem els ous i el sucre amb varetes elèctriques «en blanc», és a dir, fins que la preparació creixi el doble, agafi un color groc molt pàl·lid i el sucre no es noti al tacte. Tamisem la farina i el llevat per evitar grumolls. Barregem la mantega amb les ametlles senceres, els ous amb el sucre i la farina, amb moviments suaus, envolupant la preparació, per no perdre l’aire dels ous. Col·loquem la preparació en una safata amb paper de forn i la cuinem 20 minuts a 180 °C.
ET RECOMANEM
Si ens sobra pa de pessic, el podem tallar a llesques fines i torrar-les al forn a 150 °C fins que quedin cruixents, com carquinyolis.