#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / dolç / anual /

BESCUIT D’AMETLLES

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 ou

 100 g de sucre

 145 g de farina

 4 g de llevat en pols

 12 g de mantega a temperatura ambient

 45 g d'ametlles torrades i pelades

 

 


COM HO FEM?

 

Per a 3 o 4 racions: escalfem el forn a 180 °C. Batem els ous i el sucre amb varetes elèctriques «en blanc», és a dir, fins que la preparació creixi el doble, agafi un color groc molt pàl·lid i el sucre no es noti al tacte. Tamisem la farina i el llevat per evitar grumolls. Barregem la mantega amb les ametlles senceres, els ous amb el sucre i la farina, amb moviments suaus, envolupant la preparació, per no perdre l’aire dels ous. Col·loquem la preparació en una safata amb paper de forn i la cuinem 20 minuts a 180 °C.

 

ET RECOMANEM

Si ens sobra pa de pessic, el podem tallar a llesques fines i torrar-les al forn a 150 °C fins que quedin cruixents, com carquinyolis.