BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D’ESPÈCIES
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de secret de porc
Sal
0.25 de ceba
40 g de prunes seques
2 pals de broqueta
Oli d'oliva
Per fer el iogurt d'espècies
50 g de iogurt natural
0.25 de culleradeta de gingebre en pols
0.25 de culleradeta de curri
0.25 de cullerada d'oli d'oliva
0.25 de cullerada de cibulet picat
0.25 de culleradeta de pell de llima ratllada
Sal
Pebre
COM HO FEM?
Tallem el secret a daus i el salem. Pelem la ceba i la tallem també a daus. Tallem les prunes per la meitat. Muntem broquetes intercalant els 3 ingredients.
Per fer el iogurt d’espècies, barregem el iogurt amb la resta dels ingredients.
Daurem les broquetes en una paella amb oli d’oliva i acabem la cocció al forn. Les servim amb el iogurt d’espècies.
ET RECOMANEM
És recomanable salar la carn abans de cuinar-la, perquè l’absorbeixi i així aconseguirem un gust més equilibrat durant tot el procés de masticació.