#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / acompanyament / primer / anual /

BROQUETA DE SECRET, CEBA I PRUNES AMB IOGURT D’ESPÈCIES

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de secret de porc

 Sal

 0.25 de ceba

 40 g de prunes seques

 2 pals de broqueta

 Oli d'oliva

 

Per fer el iogurt d'espècies

 

 50 g de iogurt natural

 0.25 de culleradeta de gingebre en pols

 0.25 de culleradeta de curri

 0.25 de cullerada d'oli d'oliva

 0.25 de cullerada de cibulet picat

 0.25 de culleradeta de pell de llima ratllada

 Sal

 Pebre

 


COM HO FEM?

 

Tallem el secret a daus i el salem. Pelem la ceba i la tallem també a daus. Tallem les prunes per la meitat. Muntem broquetes intercalant els 3 ingredients.

Per fer el iogurt d’espècies, barregem el iogurt amb la resta dels ingredients.

Daurem les broquetes en una paella amb oli d’oliva i acabem la cocció al forn. Les servim amb el iogurt d’espècies.

 

ET RECOMANEM

És recomanable salar la carn abans de cuinar-la, perquè l’absorbeixi i així aconseguirem un gust més equilibrat durant tot el procés de masticació.