RECEPTES DE PROFIT

BROQUETES DE RAP, BACÓ I TOMÀQUETS CIREROL AMB REDUCCIÓ BALSÀMICA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

20 minuts

Fàcil

Comparteix

NECESSITAREM




 100 g de rap net

 Sal

 35 g de bacó en rodanxes

 60 g de tomàquets cirerol

 2 pals de broqueta

 Oli d'oliva

 1 culleradeta de cibulet picat

 

COM HO FEM?

 

Tallem els lloms de rap a daus i els salem. Tallem cada rodanxa de bacó per la meitat longitudinal i després transversal. Ens quedaran 4 trossos de bacó. Emboliquem els trossos de rap amb el bacó i muntem les broquetes intercalant trossos de rap amb bacó i tomàquets cirerol. Posem el vinagre en una paella amb el sucre i el deixem coure fins a obtenir un almívar espès. Daurem les broquetes en una paella amb oli d’oliva i acabem la cocció al forn. Les servim amb la reducció per damunt i el cibulet picat.

 

ET RECOMANEM

 

Podem acompanyar aquestes broquetes amb un puré de patates o de moniato.