NECESSITAREM
75 g de mantega
75 g de cobertura xocolata negra 70%
50 g de sucre
40 g de farina
2 ous
0.5 magrana
COM HO FEM?
Preescalfem el forn a 175ºC. Traiem els grans de la magrana i reservem. Muntem els ous amb el sucre amb les varilles elèctriques fins que tripliqui el seu volum. Fonem la cobertura negra al microones en tandes de 30 segons per evitar que es cremi. Fonem la mantega també al microones. Barregem la mantega i la cobertura. Afegim la barreja de mantega i cobertura negra als ous muntats amb el sucre i remenem suau amb una espàtula per evitar que la barregi perdi volum. Afegim la farina tamisada i remenem amb moviments suaus. Afegim la magrana i tornem a barrejar. Folrem un motlle amb mantega i cacau en pols i aboquem la barreja en ell. Enfornem uns 20-25 minuts o fins que es formi una crosta per dalt.
ET RECOMANEM
La recepta base d’aquest brownie pot combinar a la perfecció amb qualsevol altra fruita seca o fruita vermella que tinguem a casa: castanyes, cacauets, avellanes, mores, gerds.