NECESSITAREM
90 g espinacs
125 g cigrons cuits
125 ml caldo o aigua
0.5 tomàquets
0.5 ceba
0.25 pebrot verd
0.25 pebrot vermell
1 cullerada de curri
1 rajolí d'oli d'oliva
COM HO FEM?
Pelem la ceba i la tallem a dauets, la posem a sofregir durant 3 minuts en una cassola amb un bon rajolí d’oli d’oliva. Posteriorment afegim els pebrots nets i tallats, també a dauets i remenem. Quan estigui una mica enrossit, afegim els tomàquets nets i tallats i posem la sal i el curri, ho deixem tot plegat a foc baix un parell de minuts més. Per últim, afegim-hi els fulls d’espinacs nets i tallats i ho remenem. Quan els espinacs s’hagin escaldat una mica, afegirem l’aigua o el caldo. Quan trenqui el bull, afegirem els cigrons i ho deixarem coure tot uns 10 minuts. Rectificarem de sal si és necessari.
ET RECOMANEM
Abans d’elaborar aquesta recepta és ideal revisar la nevera i afegir al sofregit qualsevol tall de verdureta que puguem tenir (pastanaga, carbassó, albergínia, porro, bròquil…)