COCA DE IOGURT
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
40 g de iogurt
40 g d'oli
60 g de sucre
1 ou
65 g de farina
5 g de llevat en pols
1 culleradeta de pell de llimona
COM HO FEM?
Escalfem el forn a 160 °C. Barregem els ingredients en un bol i els passem pel Turmix fins a obtenir una massa homogènia. Folrem un motlle amb paper de forn i aboquem la massa a dins. Posem el pastís al forn 35-40 minuts o fins que el punxem amb un ganivet al mig i surti net.
ET RECOMANEM
Una vegada fred podem tallar-lo pel mig i farcir-lo amb alguna confitura o Nocilla barrejada amb la mateixa quantitat de nata de muntar. Si el forn no té ventilador, és recomanable fer la cocció amb calor a dalt i a baix, posant una safata de forn entre la coca i el gratinador perquè no es cremi el pastís.