#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / fred / dolç / anual /

COCA DE IOGURT

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 40 g de iogurt

 40 g d'oli

 60 g de sucre

 1 ou

 65 g de farina

 5 g de llevat en pols

 1 culleradeta de pell de llimona

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 160 °C. Barregem els ingredients en un bol i els passem pel Turmix fins a obtenir una massa homogènia. Folrem un motlle amb paper de forn i aboquem la massa a dins. Posem el pastís al forn 35-40 minuts o fins que el punxem amb un ganivet al mig i surti net.

 

ET RECOMANEM

Una vegada fred podem tallar-lo pel mig i farcir-lo amb alguna confitura o Nocilla barrejada amb la mateixa quantitat de nata de muntar. Si el forn no té ventilador, és recomanable fer la cocció amb calor a dalt i a baix, posant una safata de forn entre la coca i el gratinador perquè no es cremi el pastís.