#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / vegetal / anual /

COCA DE VERDURES AMB MAIONESA DE «WASABI»

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de verdures cuites (carbassó; pastanaga; mongeta)

 5 g de llevat fresc

 10 ml d’aigua tèbia

 100 g de farina

 0.5 culleradeta de cafè de sal

 10 ml d’oli d’oliva

 30 ml de cervesa

 2 cullerades de maionesa

 0.25 culleradeta de wasabi (pasta picant de rave)

 

 


COM HO FEM?

 

Barregem en un bol el llevat amb l’aigua tèbia i una cullerada de farina. Ho deixem reposar uns minuts. Hi afegim la resta de la farina amb la sal, l’oli, el llevat i la cervesa. Ho pastem bé i deixem reposar la massa 30 minuts. Barregem la maionesa amb el wasabi. Si ens agrada més picant, podem afegir-ne una mica més, o bé al contrari. Escalfem el forn a 200 °C. Estirem la massa de coca molt fina, la pintem amb oli d’oliva i posem al damunt les verdures. Les salem i ruixem amb oli d’oliva i ho cuinem al forn 15-20 minuts. Ho servim amb la maionesa de wasabi.

 

ET RECOMANEM

Si no vols fer la massa de coca, pots reemplaçar-la per pasta brisa o pasta fullada. Trigarà més o menys el mateix temps a cuinar-se.