#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / anual

«ENCHILADAS» DE VERDURA I OU

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de verdura cuita

 50 g de ceba

 50 g de pebrot vermell

 1 ou

 Pebre

 1 tortilla de blat

 2 cullerades de tomàquet fregit

 0.5 cullerada de coriandre fresc (opcional)

 Salsa tabasco (opcional)

 40 g de formatge ratllat de qualsevol tipus

 Oli d’oliva

 Sal

 

 


COM HO FEM?

 

Cuinem els ous remenats amb un raig d’oli, els salem una mica i els reservem. Tallem la ceba i el pebrot a la juliana (a tires fines) i els deixem enrossir amb oli a la mateixa cassola a foc fort, remenant. Quan les verdures estiguin dauradetes, afegim les verdures cuites trossejades a la ceba i el pebrot, i ho remenem tot un parell de vegades. Ho salpebrem. Barregem les verdures amb l’ou i repartim el farciment per sobre de la truita, tanquem l’enchilada com un caneló i el posem en una safata de forn. Barregem el tomàquet fregit amb el coriandre i el tabasco. Pintem l’enchilada amb la salsa i l’empolvorem amb el formatge. La gratinem al forn.

 

ET RECOMANEM

Podem reemplaçar el tomàquet fregit per culis de tomàquet o salsa de tomàquet i all torrat.