«ENCHILADAS» DE VERDURA I OU
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de verdura cuita
50 g de ceba
50 g de pebrot vermell
1 ou
Pebre
1 tortilla de blat
2 cullerades de tomàquet fregit
0.5 cullerada de coriandre fresc (opcional)
Salsa tabasco (opcional)
40 g de formatge ratllat de qualsevol tipus
Oli d’oliva
Sal
COM HO FEM?
Cuinem els ous remenats amb un raig d’oli, els salem una mica i els reservem. Tallem la ceba i el pebrot a la juliana (a tires fines) i els deixem enrossir amb oli a la mateixa cassola a foc fort, remenant. Quan les verdures estiguin dauradetes, afegim les verdures cuites trossejades a la ceba i el pebrot, i ho remenem tot un parell de vegades. Ho salpebrem. Barregem les verdures amb l’ou i repartim el farciment per sobre de la truita, tanquem l’enchilada com un caneló i el posem en una safata de forn. Barregem el tomàquet fregit amb el coriandre i el tabasco. Pintem l’enchilada amb la salsa i l’empolvorem amb el formatge. La gratinem al forn.
ET RECOMANEM
Podem reemplaçar el tomàquet fregit per culis de tomàquet o salsa de tomàquet i all torrat.