FRUITES SALTEJADES AMB IOGURT DE CURRI
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
0.25 poma
0.25 pera
0.25 kiwi
0.25 plàtan
0.25 cullerada de mantega
2 cullerades de rom o malibú (rom de coco)
0.5 cullerada de sucre moreno
30 g de iogurt natural
0.5 culleradeta de mel
0.25 culleradeta de curri
COM HO FEM?
Pelem les fruites i les tallem a daus petits, escalfem la mantega en una paella i hi saltem primer la poma i la pera remenant un minut. Després hi afegim el kiwi i el plàtan, i ho saltem un altre minut. Ho flamegem amb el rom o Malibú i hi afegim el sucre. Ho coem uns 30-40 segons fins que s’evapori tot el líquid. Barregem el iogurt amb la mel i el curri. Servim la fruita tèbia amb el iogurt de curri.
ET RECOMANEM
Podem reemplaçar el rom per suc de taronja, i servir-ho amb una bola de gelat de vainilla pel contrast fred-calent.