RECEPTES DE PROFIT

FRUITES SALTEJADES AMB IOGURT DE CURRI

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

15 minuts

Molt fàcil

Comparteix

NECESSITAREM




 poma

 pera

 kiwi

 plàtan

 cullerada de mantega

 2 cullerades de rom o malibú (rom de coco)

 cullerada de sucre moreno

 30 g de iogurt natural

 culleradeta de mel

 culleradeta de curri

 

COM HO FEM?

 

Pelem les fruites i les tallem a daus petits, escalfem la mantega en una paella i hi saltem primer la poma i la pera remenant un minut. Després hi afegim el kiwi i el plàtan, i ho saltem un altre minut. Ho flamegem amb el rom o Malibú i hi afegim el sucre. Ho coem uns 30-40 segons fins que s’evapori tot el líquid. Barregem el iogurt amb la mel i el curri. Servim la fruita tèbia amb el iogurt de curri.

 

ET RECOMANEM

 

Podem reemplaçar el rom per suc de taronja, i servir-ho amb una bola de gelat de vainilla pel contrast fred-calent.