#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

acompanyament / postres / anual / dolç /

GALETES DE PLÀTAN

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 175 g de farina

 0.5 culleradeta de bicarbonat

 Un pessic de sal

 125 g de mantega a temperatura ambient

 125 g de sucre morè

 1 ou

 0.5 culleradeta d'essència de vainilla

 0.5 plàtan

 60 g de xocolata picada

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 190 °C. Barregem en un bol la farina amb el bicarbonat i un pessic de sal. Batem la mantega amb el sucre, amb batedora elèctrica o varetes, hi afegim l’ou i la vainilla. Aixafem el plàtan i l’afegim a la preparació de mantega juntament amb la farina i la xocolata picada. Col·loquem la massa amb una cullera (una cullerada = una galeta) damunt d’una safata amb paper de forn i deixem 3 cm d’espai entre munt i munt. Posem les galetes al forn uns 15-20 minuts fins que estiguin rosses.

 

ET RECOMANEM

Podem substituir la farina per farina integral.