GALETES DE PLÀTAN
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
175 g de farina
0.5 culleradeta de bicarbonat
Un pessic de sal
125 g de mantega a temperatura ambient
125 g de sucre morè
1 ou
0.5 culleradeta d'essència de vainilla
0.5 plàtan
60 g de xocolata picada
COM HO FEM?
Escalfem el forn a 190 °C. Barregem en un bol la farina amb el bicarbonat i un pessic de sal. Batem la mantega amb el sucre, amb batedora elèctrica o varetes, hi afegim l’ou i la vainilla. Aixafem el plàtan i l’afegim a la preparació de mantega juntament amb la farina i la xocolata picada. Col·loquem la massa amb una cullera (una cullerada = una galeta) damunt d’una safata amb paper de forn i deixem 3 cm d’espai entre munt i munt. Posem les galetes al forn uns 15-20 minuts fins que estiguin rosses.
ET RECOMANEM
Podem substituir la farina per farina integral.