#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / tàper / tardor / tardornova / anual /

MACARRONS AMB BOLETS I FORMATGE

Ada Parellada - Semproniana- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 400 g de macarrons

 2 cebes tendres

 2 tomàquets

 2 alls tendres

 400 g de bolets frescos de temporada (o de xampinyons o gírgoles)

 200 g de pernil a dauets

 50 g de formatge parmesà

 Orenga

 Sal

 Pebre

 Oli d’oliva

 

 


COM HO FEM?

 

Fem una incisió en la base dels tomàquets i els escaldem en aigua bullint, 30 segons. Els pelem, retirem les llavors i els tallem a daus petits. A foc mig, saltem la ceba tallada a làmines, en una paella amb un raig d’oli. Afegim els alls tendres i els bolets, nets i tallats a trossos, l’orenga i el pernil. Saltem, a foc mig, fins que els bolets hagin perdut tota l’aigua. Afegim el tomàquet i continuem sacsejant la paella amb determinació. Bullim els macarrons en abundant aigua amb sal, uns deu minuts, els colem i els passem a la paella. Donem un parell de voltes, sacsegem i afegim el formatge parmesà.