NECESSITAREM
400 g de macarrons
2 cebes tendres
2 tomàquets
2 alls tendres
400 g de bolets frescos de temporada (o de xampinyons o gírgoles)
200 g de pernil a dauets
50 g de formatge parmesà
Orenga
Sal
Pebre
Oli d’oliva
COM HO FEM?
Fem una incisió en la base dels tomàquets i els escaldem en aigua bullint, 30 segons. Els pelem, retirem les llavors i els tallem a daus petits. A foc mig, saltem la ceba tallada a làmines, en una paella amb un raig d’oli. Afegim els alls tendres i els bolets, nets i tallats a trossos, l’orenga i el pernil. Saltem, a foc mig, fins que els bolets hagin perdut tota l’aigua. Afegim el tomàquet i continuem sacsejant la paella amb determinació. Bullim els macarrons en abundant aigua amb sal, uns deu minuts, els colem i els passem a la paella. Donem un parell de voltes, sacsegem i afegim el formatge parmesà.