MACARRONS AMB CARN A LA BRASA
@elenadomingo
NECESSITAREM
Macarrons
Ceba
Carn a la brasa (de les sobres de la calçotada)
Tomàquet triturat
Formatge ratllat
Sal
Pebre
Llorer
Oli
COM HO FEM?
Tallem la carn que ens ha sobrat de la calçotada o de la costellada a trossets ben petits. En una paella amb un raig d’oli, sofregim la ceba que haurem tallat a trossets ben petits, afegim una fulla de llorer. Quan sigui ben rossa afegim la carn i la saltegem. Afegim el tomàquet triturat i el salpebrem. Quan sigui cuit ho retirem del foc. En una olla amb aigua abundant, coem els macarrons, seguint les indicacions del fabricant. Quan siguin cuits, els colem i els passem per sota el raig d’aigua freda. Barregem la salsa amb els macarrons ben escorreguts. Ho cobrim amb formatge ratllat d’un tros que ens quedi a la nevera. Abans de menjar, podem posar-ho 5 minuts al gratinador.
ET RECOMANEM
Aprofitem els tomàquets madurs per fer la salsa, també queda molt bo afegir al sofregit un trosset de pebrot que tinguem a la nevera. Qualsevol tipus de carn és bona per aquest plat.