MARINAT DE PEIX «CEBICHE»
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
150 g de peix blanc (lluç; llobarro; orada; rap; perca)
20 g de pebrot vermell
20 g de ceba
1 llima
1 culleradeta de coriandre fresc
Sal
Pebre
Unes gotes de Tabasco (opcional)
Oli d’oliva verge extra
COM HO FEM?
Piquem el pebrot i la ceba a la brunesa (a daus molt petits). Ho barregem amb el suc de llima, el coriandre picat, la sal i el pebre. I si volem, hi podem afegir també unes gotes de tabasco. Tallem el peix a daus d’un centímetre, el deixem marinar durant mitja hora en la barreja anterior i ja estarà llest per menjar.
ET RECOMANEM
Barregem 3 parts d’oli d’oliva amb una part del líquid del cebiche, ho rectifiquem de sal i amanim amb aquesta vinagreta unes fulles d’enciam o de ruca per acompanyar el peix.