#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / segon / anual /

MARINAT DE PEIX «CEBICHE»

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 150 g de peix blanc (lluç; llobarro; orada; rap; perca)

 20 g de pebrot vermell

 20 g de ceba

 1 llima

 1 culleradeta de coriandre fresc

 Sal

 Pebre

 Unes gotes de Tabasco (opcional)

 Oli d’oliva verge extra

 

 


COM HO FEM?

 

Piquem el pebrot i la ceba a la brunesa (a daus molt petits). Ho barregem amb el suc de llima, el coriandre picat, la sal i el pebre. I si volem, hi podem afegir també unes gotes de tabasco. Tallem el peix a daus d’un centímetre, el deixem marinar durant mitja hora en la barreja anterior i ja estarà llest per menjar.

 

ET RECOMANEM

Barregem 3 parts d’oli d’oliva amb una part del líquid del cebiche, ho rectifiquem de sal i amanim amb aquesta vinagreta unes fulles d’enciam o de ruca per acompanyar el peix.