#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

acompanyament / estiu / tardor / vegetal /

«MUTABAL»

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 albergínia

 0.25 gra d’all

 10 ml de suc de llimona

 0.25 culleradeta de comí

 15 g de tahina (pasta de sèsam)

 10 ml d’oli d’oliva verge extra

 Sal

 Pebre

 

 


COM HO FEM?

 

Col·loquem l’albergínia damunt d’un fogó de la cuina, a foc directe, i la cremem per tot arreu durant 1 minut. Acabem la cocció al forn durant 20 minuts o al microones durant un parell de minuts, aproximadament. Escaldem l’all en aigua bullint, 15 segons. Pelem les albergínies i les triturem amb la resta dels ingredients, fins a obtenir una textura fina.

 

ET RECOMANEM

Ens ho podem menjar com un paté, amb torrades, amb verdures crues o com a complement d’un plat de cereals, verdures cuites, peix o carn.