
«PAPILLOTTE» DE PLÀTAN
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
 1 plàtan
 Paper de forn
 5 g de sucre morè
 5 g de mantega
 Un pessic de canyella
 Unes gotes de suc de llimona
 0.25 de culleradeta de pell de llimona
 1 culleradeta de farina
 1 culleradeta d’aigua
COM HO FEM?
Tallem 1 tros de paper de 15 _ 30 cm. Dobleguem el paper per la meitat de manera que quedi un quadrat de 15 cm. Desdobleguem el paper. Tallem el plàtan a rodanxes i el posem al mig d’una de les meitats del paper. Distribuïm per sobre el sucre, la mantega a trossets, canyella, pell i unes gotes de llimona. Barregem la farina amb l’aigua per fer un engrut i pintem el paper al voltant del plàtan perquè quedi enganxat. Tanquem el paper com una cresta i el coem al microones 1 minut i mig o al forn uns 8 minuts. Obrim la papillota i ho servim amb el paper en un plat.
ET RECOMANEM
Podem acompanyar-ho amb una bola de gelat de vainilla per sobre.

