NECESSITAREM
50 g de carn picada de vedella
1 tomàquet
1 ceba petita
3 xampinyons
2 patates
1 dent d'all
20 g formatge emmental
Sal
Pebre
Oli
COM HO FEM?
En una paella amb oli calent sofregim la dent d’all trinxada, la carn picada i els xampinyons a trossets petits. Quan estiguin daurats hi afegim la ceba ratllada. Deixem coure uns 5 minuts i incorporem el tomàquet ratllat. Salpebrem al gust i deixem coure uns 10 minuts a foc baix. En paral·lel, en una olla amb aigua i sal, bullim les patates amb pell. Quan estiguin cuites les patates, les obrim per la meitat i buidem una mica. Hi afegim el farcit i cobrim amb formatge emmental. Condimentem amb una mica de romaní. Gratinem o bé escalfem al microones per a desfer el formatge.
ET RECOMANEM
Un farcit és una bona manera d’aprofitar restes de verdures, carns, bolets, peix, etc. No us esteu d’improvisar el farcit de les patates, són molt agraïdes. Quan bullim patates amb pell, coguem-ne de més, perquè les podem conservar a la nevera fins a 4 dies, de manera que podem preparar altres plats molt ràpidament o seran un bon acompanyament.