PIRULETA DE FORMATGE I TARONJA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
0.25 de culleradeta de pell de taronja
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
10 g de formatge (parmesà; curat d’ovella o cabra)
1 pal de broqueta
COM HO FEM?
Barregem la pell de taronja amb l’oli i l’escalfem sense que arribi a bullir durant 10 minuts. El colem i reservem. Ratllem el formatge i l’escampem en forma de cercle (uns 7 centímetres de diàmetre) damunt d’una safata amb paper de forn, posem un bastonet de broqueta al mig i ho cuinem al forn preescalfat a 180 °C durant 10 minuts o fins que el formatge es comenci a daurar. Un cop freda la piruleta, ha de quedar cruixent. La pintem amb l’oli de taronja.
ET RECOMANEM
Per a una presentació atractiva, posem una mica d’arròs cru en un got i hi clavem la piruleta dins. Podem afegir una mica de regalèssia concentrada ratllada per sobre de la piruleta.